Kant Engineering logo

CIVIELTECHNISCH INGENIEURSBUREAU

Algemeen

Kant engineering is al 10 jaar lang een toonaangevend ingenieurs- en adviesbureau in de grond-weg en waterbouw als ontwerp- en consultancyfirma voor de natuurlijke en bebouwde omgeving. Wij werken samen met onze klanten aan buitengewone en duurzame oplossingen en leveren daarvoor onder meer diensten op het gebied van ontwerp, advies, engineering, project- en programmamanagement. Van de definitiefase tot aan de uitvoeringsfase.

Vraagstukken zoals klimaatverandering en snelle verstedelijking maken onze wereld steeds complexer. Of het nu gaat om het optimaliseren van de ruimte in steden of het bouwrijp maken van braakliggend terrein, van reconstructies tot aan nieuwbouw, wij behalen uitzonderlijke en duurzame resultaten voor onze klanten.

Onze medewerkers werken nauw samen om waarde te creŽren uit gebouwde en natuurlijke omgevingen, waarbij de integratie in de bestaande omgeving voorop staat. Van de uitbreiding van een winkelcentrum tot het uitwerken van reconstructies, revitaliseringen tot aan het aanpassen van een parkeerplaats.